Kadotips voor peuters!

Afgelopen week kwam de Sint bij ons langs. Wat een magische, fijne periode nu we een dochter hebben. Zeker nu ze het concept Sinterklaas ook echt begint te begrijpen. Het lief en ik hadden het meeste plezier om uit te zoeken wat we zouden geven en de tafel aan te kleden op de dag zelf. Ik denk dat wij minstens evenveel plezier hadden als Lucet nadien.

Doordat ik in de winkel heel wat spullen staan heb in dat segment wist ik vrij snel wat ik graag wilde geven. Een lijstje maken kan Lucet zelf nog niet, dus mogen wij dit jaar nog helemaal zelf beslissen hé. ;-) We geven voor accessoires voor bij haar keukentje, want dat blijft echt iets waarmee ze graag speelt. Daarnaast ook enkele puzzels, dat vindt ze leuk om te doen (zeker als ze de dingen ook kan benoemen) en puzzels zijn goed voor de ontwikkeling en motoriek van je kindje! Dubbele win dus. Auto's vindt Lucet ook tof. Dus gingen we ook voor de car carrier van Greentoys. Super degelijk speelgoed gemaakt uit eco plastiek en het kan zelfs mee in bad! Tenslotte wilde we ook graag iets met diertjes en een huisje waar we eventueel, bij gelegenheden, kunnen uitbreidingen cadeau geven. Playmobil 1 2 3 is dan een goede keuze. Zo'n mooi gerief. We gingen voor de boerderij omdat Lucet nogal into dieren is, leuke plus: aan het huisje is een handvat, dus ze kan het gewoon meenemen. Ik ging zelf op zoek naar Belgische webshop of winkels (geen ketens) in de streek die dit aanbieden, maar heb die niet gevonden. Hebben jullie tips voor in de toekomst? We kochten het voor nu gewoon bij Playmobil zelf online.

Wat vinden jullie leuke cadeautips voor die leeftijdscategorie? Ik hoor graag jullie tips!

 

Liefs

E.

Geef een antwoord

mama van Lucet & lief van Elwin ∼ houdt van sushi & de wind ∼ leading lady bij Kabine ∼ woont aan zee ∼ vindt roze & de lente geweldig ∼ interieurstyliste  ∼ schrijft & leest graag & vooral te weinig ∼ aan geduld vaak een gebrek ∼ West-Vlaamse in hart & nieren

Instagram

Copyright © 2018  Kabine, Alle rechten voorbehouden
Website door digitalnativ.es

×

Winkelmand