Donkergroen & velvet pink, een topduo.

De winkel is eigenlijk echt een styling paleis. Elke keer als ik een kamertje herinricht voel ik weer hoe graag ik dat eigenlijk doe. Nadenken over kleuren, een concept, materialen,... De juiste spullen zoeken en zelfs het verven enzo op zich vind ik geweldig. Het leukste komt uiteraard laatst. Alles samenbrengen. Het geeft zo'n bevredigend gevoel als 1+1 plots 3 is. Dan voel ik ook dat "ergenstussenin" nog steeds heel diep in mij verweven zit, hoe zeer ik ook dacht ik die link ergens was kwijt gespeeld. Het is er nog steeds en doordat het must meer is voel ik ook meer vrijheid om te doen wat ik graag doe. ik heb altijd gezegd: als ergenstussenin.be aanvoelt als een 'job', als 'moeten' dan hou ik op. En dat heb ik ook gedaan.

Verf en tools: Colora Veurne
Stylingmateriaal & meubelen: KABINE

Maar ik mis het schrijven soms zo erg. Dat bloggen was echt mijn ding. Dus giet ik dat maar even in de 'eliza 2018 versie'. Interieur blijft daarin een grote rol spelen. In de winkel ging ik onlangs met twee grote contrasten. Roze en donkergroen. Maar hoe mooi zijn die twee samen? Velvet is ook een materiaal die heel erg trending is tegenwoordig. Het is dankbaar, want het heeft een hoge aaibaarheidsfactor en geeft daardoor direct een heel gezellige look aan de kamer. Daarnaast heeft 'stof' ook de eigenschap om een ruimte te vullen, een mix van veel verschillende materialen maakt een ruimte veel interessanter en afgewerkter!

Wat vinden jullie van de combinatie? Is het iets wat jullie thuis zouden durven uitproberen?

Liefs,

E.

Geef een antwoord

mama van Lucet & lief van Elwin ∼ houdt van sushi & de wind ∼ leading lady bij Kabine ∼ woont aan zee ∼ vindt roze & de lente geweldig ∼ interieurstyliste  ∼ schrijft & leest graag & vooral te weinig ∼ aan geduld vaak een gebrek ∼ West-Vlaamse in hart & nieren

Instagram

Copyright © 2018  Kabine, Alle rechten voorbehouden
Website door digitalnativ.es

×

Winkelmand