Dit was 2018.

Eerlijk? Eigenlijk ben ik niet het mens voor jaaroverzichten en goede voornemens. Zo stopte ik 10 jaar geleden met roken in december omdat ik die goede voornemens in januari onnozel vind. En toch wil ik in deze post even terug kijken. Terug kijken op een uitdagend, geweldig, zot jaar. Eentje waarin ik echt zoveel over mezelf ontdekte. Al zat dit jaar ook vol stress en tranen toch zat 2018 voor mij barstensvol positiviteit. Dit jaar zette mijn leven zoals ik het kende volledig op zijn kop en nu ik daarop terug kijk ben ik daar dankbaar voor.


Mijn #best16 start ik met onze meest recente foto, die van ons kerstkaartje. Iets wat uitgroeide tot een jaarlijkse traditie ten huize #teamlucet. // En eigelijk staan de recentste en de eerste foto van dit jaar direct naast elkaar. Lucet werd namelijk op 2 februari van 2018 1 jaar. We vierden haar eerste verjaardag met een super tof feest met veel familie en vrienden. Jammer dat ze zelf met een oorontsteking zat, maar ik ben er zeker van ze het feest ook geweldig vond. // My partner in crime, Aline van KANTINE, kon ook niet ontbreken in dit overzicht. We hebben dit jaar zoveel samen meegemaakt en doorgebracht. Zoveel grote en kleine momenten gedeeld. Leuk en minder leuk. Ze was één van dé keyfiguren in mijn 2018. Een topmadam. // Ook een legendarische foto! Onze eerste keer samen naar de sneeuw en meteen ook Lucets én mijn eerste keer. Ik was nog nooit in de bergen geweest, maar voor de 40e verjaardag van mijn lief gingen we dus skiën met zijn broers. Al zag ik er eerst wat tegenop (minder dan een maand voor de opening van de winkel !), het was een van de mooiste en zaligste trips van 2018.

In oktober van dit jaar deed mijn lief mee aan de lokale verkiezingen. Na alle uitdagingen die 2018 op ons bord smeet was het op het eind van die maand dan ook tijd om even met twee de zon op te zoeken en wat een geweldige trip is dat geworden. We voelden ons allebei weer even prille twintigers. Genieten! // Op 3 april 2018 opende ik voor het eerst de deuren van KABINE, een magisch moment. Wat jullie misschien minder bewust mee gemaakt hebben is het kleine opbouwjaar dat eraan vooraf ging. Bij de opening van KABINE was ik 7 kilo vermagerd en had ik een slaapachterstand van hier tot in Tokio. Alleen is de opening van een winkel pas het begin, het begin van een druk zomerseizoen. Tijd om te bekomen is er dus niet. Bekomen deed ik gaandeweg. Hier en daar. Op de positieve vibe die alle klanten in de winkel binnenloodsten. // KABINE brengt me ook op heel veel leuke plekken buiten Koksijde. Parijs is bijvoorbeeld, is een vaste waarde geworden voor beurzen. Maar ook Amsterdam en binnenkort Kopenhagen bezoek ik af en toe. Dit jaar nam ik mijn mama mee op sleeptouw en dat was super gezellig!

Nog zo'n fantastisch zomermoment. Meter worden van Stella. Wat kwam dat onverwacht, maar onverwachte momenten zijn vaak ook de mooiste. Deze twee toppers hebben me echt doorheen dit jaar gesleurd. Doorheen elke twijfel en beslissing. Vriendinnen die de wereld betekenen. Ik zei het al hé, dit jaar bracht veel verandering met zich mee, mijn leven en tijdsindeling nam drastische wendingen en dat zorgde ervoor dat ik in 2018  ook afscheid moest nemen. "Goodbyes are not forever, goodbyes are not the end. They simply mean I'll miss you, until we meet again." // Maart 2018. Insert Amber. Wat ben ik blij dat ik deze parel heb leren kennen. Dat ze op het nippertje haar kans heeft gewaagd voor een job bij KABINE. Een madam groots in alle eenvoud. Zonder haar was KABINE nooit geworden wat het vandaag was. // De eerste officiële mama-Lucet foto in een nieuwe winkel. Hoe erg is ze veranderd zeg! // Als laatste in deze rij; mijn lief en kleine Lucet. Onze trip naar Spanje eind juni had hij volledig zelf gepland. Ik wist echt van niks tot we in de wagen zaten en vertrokken. We gingen naar Lyon en van Lyon naar Spanje en terug. Een rustige zonvakantie onder ons drie met veel zand en water, dutjes en aperitiefjes. Geweldig was het!

In de zomer trouwde mijn broertje. Die rechts van mij. De foto die we daar aan overhouden vind ik echt geweldig. Wat een twee geweldige kerels zijn mijn broers geworden. Allebei verschillend, maar allebei schitterende mannen. // Ongeveer 1x per anderhalf jaar (ja mijn familie maakt het soms graag moeilijk :) ) gaan we op gezinsweekend. We zijn met 5 kinderen dus dat is meestal een halve volksverhuizing. In de herfstvakantie trokken we met zijn allen naar Zeeland. Wat een ontdekking! Het was een topweekend in een geweldig mooie streek. Op de valreep van 2018 trekken we trouwens met vrienden opnieuw naar ginder. // Een foto van Lucet op de trouw van mijn broer die ik heel erg koester. De verwondering in haar ogen. Geweldig. Het was ook zooooo warm die dag. Lucet kon niet meer kleren verdragen dan hetgeen ze hier om het lijf had. :) // De laatste foto van dit jaar is er eentje van mijn dertigste verjaardag. Ik wilde geen verrassingsfeestje (want ik ben niet zo goed met verrassingen), maar mijn lief deed het toch. Een top idee. We vierden tot in de vroege uurtjes.

2018. Het jaar waarin Lucet leerde lopen en praten en de sneeuw leerde kennen. Het jaar waarin ik mezelf leerde kennen. Waarin ik opnieuw begon met bloggen en startte met KABINE. Een jaar die ik in al zijn schoon- en lelijkheid ongelofelijk koester. Dankbaar zeg ik jullie graag: tot volgend jaar!

Liefs,
E.

Dit bericht heeft 2 reacties.

  1. Ann_de_muer

    Jij bent een ongelooflijke madame! Zo trots op jou! Fijn eindejaar en een fantastisch 2019 (ben er zeker van!) ! Tot de 22 ste! Dikke warme knuffel! Xxxx

Geef een antwoord

mama van Lucet & lief van Elwin ∼ houdt van sushi & de wind ∼ leading lady bij Kabine ∼ woont aan zee ∼ vindt roze & de lente geweldig ∼ interieurstyliste  ∼ schrijft & leest graag & vooral te weinig ∼ aan geduld vaak een gebrek ∼ West-Vlaamse in hart & nieren

Instagram

Copyright © 2018  Kabine, Alle rechten voorbehouden
Website door digitalnativ.es

×

Winkelmand