ONZE KABINE CREW

ALINE van KANTINE

Aline blaast leven in KANTINE, de foodcorner van de winkel. Ze maakt de lekkerste lunches, de mooiste koffies en de lekkerste taartjes met een big smile voor je klaar. Naast Kantine is Aline mama van #samthejack en lief van Boris. 

MAXIEN van Plan Mien 

Maxien ontwerpt en dat doet ze zo goed! In onze shop ontdek je haar kaartjes en ook ons ander grafisch gerief is van haar hand. Voor jou ontwerpt ze graag een kaartje op maat. Naast ontwerpen houdt ze van Mattias en zoontje Cas. 

fullsizeoutput_49bf

SUZE van Summertime

Suze heeft naast een hart voor haar kinderen ook een passie voor interieur. Op zoek naar een topplek voor een weekendje zee? Dan is haar B&B de place to be! Die is bovendien niet alleen geweldig mooi, maar ook kids-proof! Leg je bij ons een babylijst? Dan krijg je van ons een overnachting cadeau!

YENKA van Fot-ooh 

Yenka is de KABINE huisfotografe. Ze neemt voor ons de mooiste foto’s en legt ook jouw kleine spruit graag vast op de gevoelige plaat. Naast topfotografe is Yenka leerkracht, verloofde van Allessandro, catmom en creatieve duizendpoot. 

ELIZA van KABINE

En hallo! Dit zijn wij. Elwin, Eliza en Lucet. KABINE is Eliza’s tweede baby, Lucet de eerste. En Elwin die zorgt ervoor dat alles behind-the-scenes ook vlekkenloos verloopt! Kom je eens goeie dag zeggen in onze winkel? 

Sluit Menu