ONZE KABINE & kANTINE CREW

AMBER van KABINE

Amber is het eerste vaste teamlid bij KABINE en daar zijn we geweldig blij om. Deze energieke en enthousiaste madam helpt je in de winkel graag verder en dat doet ze altijd met een lach! Amber is een beachgirl, houdt van sneakers en Matijs. 

 

ALINE van KANTINE

Aline blaast leven in KANTINE, de foodcorner van de winkel. Ze maakt de lekkerste lunches, de mooiste koffies en de lekkerste taartjes met een big smile voor je klaar. Naast Kantine is Aline mama van #samthejack en lief van Boris. 

PASCALE van KANTINE

Pascale vormt samen met dochter Aline het kloppend hart van KANTINE. Ze roert er in de potten en tovert de lekkerste taarten op tafel. Ze deed bakken ervaring op in de keuken van haar eigen zaak Chagall in Nieuwpoort. Pascale is een echte moederkloek. Is gelukkig getrouwd met Philippe, heeft naast Aline nog 1 zoon: Arnaud en is fiere meme van Hélène. 

fullsizeoutput_49bf

SUZE van Summertime

Suze heeft naast een hart voor haar kinderen ook een passie voor interieur. Op zoek naar een topplek voor een weekendje zee? Dan is haar B&B de place to be! Die is bovendien niet alleen geweldig mooi, maar ook kids-proof! Leg je bij ons een babylijst? Dan krijg je van ons een overnachting cadeau!

MAXIEN van Plan Mien 

Maxien ontwerpt en dat doet ze zo goed! In onze shop ontdek je haar kaartjes en ook ons ander grafisch gerief is van haar hand. Voor jou ontwerpt ze graag een kaartje op maat. Naast ontwerpen houdt ze van Mattias en zoontje Cas. 

ELIZA van KABINE

KABINE is Eliza’s tweede baby, Lucet de eerste. Eliza is oprichter van KABINE en houdt van interieurstyling, bloggen en gezelligheid. Ze is samen met Elwin die ervoor zorgt dat alles behind-the-scenes ook vlekkenloos verloopt! Lucet was de inspiratiebron voor KABINE en dat zie je want KABINE is zowaar haar tweede thuis. 

YENKA van Fot-ooh 

Yenka is de KABINE huisfotografe. Ze neemt voor ons de mooiste foto’s en legt ook jouw kleine spruit graag vast op de gevoelige plaat. Naast topfotografe is Yenka leerkracht, verloofde van Allessandro, catmom en creatieve duizendpoot. 

Sluit Menu
×

Winkelmand