ONZE KABINE CREW

Amber & Mira.

Amber is het eerste vaste teamlid bij KABINE en daar zijn we geweldig blij om. Deze energieke en enthousiaste madam helpt je in Koksijde graag verder en dat doet ze altijd met een lach! Amber is een beachgirl, houdt van sneakers en Matijs. Mira is verantwoordelijk voor de winkel in Oostende. Jong, enthousiast en stevig in haar schoenen. Ze houdt naast Floris van lekker eten, reizen en gezelligheid met familie en vrienden. 

Eliza.

KABINE is Eliza’s tweede baby, Lucet de eerste. Eliza is oprichter van KABINE en houdt van interieurstyling, bloggen en gezelligheid. Ze is samen met Elwin die ervoor zorgt dat alles behind-the-scenes ook vlekkenloos verloopt! Lucet was de inspiratiebron voor KABINE en dat zie je want KABINE is zowaar haar tweede thuis. 

Candice.

Deze mama van 3 startte in de zomer van 2019 in onze winkel. Je ziet haar voornamelijk in Oostende verschijnen, daar vormt ze een perfecte tandem met Mira. Candice is Franstalig, maar heeft Nederlands ook onder de knie. Candice is altijd vrolijk, een doorzetter en vooral een geweldig lieve madam. Ze houdt van haar gezin, mooi spullen en Oostende. 

Magalie.

Magalie is onze gloednieuwe huisfotografe. Mama en logopediste, maar vooral fotografe in hart en nieren. Ze weet als geen ander emotie vast te leggen, geen moment ontsnapt haar alziend oog. Ze houdt van dansen en het leven. Graag meer weten over Magalie of ben je op zoek naar een geweldig goede fotografe? Klik dan even op haar foto! 

Maxien.

Maxien van Plan Mien ontwerpt dat het een lieve lust is. Ze denkt met veel plezier samen met jullie na over jullie perfecte geboortekaartje, maar ontwerpt ook voor onze winkel veel grafisch gerief! Ze houdt van Mathias en haar 2 stoere mannetjes. Interesse in Maxien’s werk? Klik dan even op haar foto! 

Suze.

Suze van b&b Summertime is een echte moederkloek. Ze is dierenartse maar runt daarnaast ook de mooist bed & breakfast van Koksijde! We hebben het geluk met haar samen te werken voor onze geboortelijsten. We bieden je namelijk graag een overnachting bij Summertime aan. Benieuwd naar die prachtig mooie stek, op zoek naar dé plaats om je vakantie door te brengen? Klik dan even op haar foto!