#KABINEBABY

Verwachten jullie binnenkort een kindje? Dan wensen we je nu al een dikke proficiat! Bij een geboorte komt heel wat kijken, je hebt ook veel spullen nodig. Een lijstje is daarom super handig! Zo komen vrienden en familie altijd met dé leukste pakjes bij je aan!

Zou je graag bij ons een geboortelijst leggen? Dat kan! Voor een lijstje in Oostende mail je naar: teamoostende@kabine.be voor een lijstje in Koksijde mail je naar: teamkoksijde@kabine.be  en wij bezorgen je direct en vrijblijvend alle info!

Meestal maak je bij ons een afspraak rond maand 4 of 5 van je zwangerschap. We zitten dan 2 tot 4 uur samen om alles te doorlopen. We geven graag al ons advies en beantwoorden dan ook alle vragen die je hebt! Daarna maken we een online lijstje, die jij kunt raadplegen en wordt open gezet voor familie en vrienden bij de geboorte. 

Elk kindje krijgt bij ons een KABINE waar de pakjes in worden bewaard. Vrienden en familie komen in de winkel een pakje uitkiezen of kopen iets op jullie online lijst aan. Wij bezorgen jullie alle pakjes gratis aan huis! 

 

EEN EIGEN KABINE! 

  • Vermijd “foute” cadeautjes en vertel jouw vrienden en familie waarmee ze je echt blij maken
  • een overzichtelijke online lijst
  • Familie en vrienden kunnen makkelijk online een cadeau bestellen en wij leveren ze gratis bij jullie thuis. 
  • Je krijgt van ons een bon voor een newborn fotosessie (minimale lijst afname van 1000 EUR) OF een overnachting aan zee bij Summertime (minimale lijst afname van 2000 EUR)
  • Na het afsluiten van je geboortelijst ontvang je een cadeaubon t.w.v. 5% op alle verkochte artikelen bij een minimum van 500€. Deze bon blijft onbeperkt geldig.
  • duurdere stukken kunnen in schijven worden opgesplitst 
  • we bieden een totaalconcept: voor geboortekaartjes en doopsuikers werken we samen met PlanMien
  • lijstjes voor eerste, tweede, derde,… kindjes, alles kan: het is jouw lijst! Spullen voor oudere broers of zussen kunnen dus zeker ook op de lijst! 
  • we bieden alles aan voor een complete lijst van babyfoon tot kinderwagen en van meubilair tot slabbetje! 

 

VAN LIJST TOT KAARTJE TOT DOOPSUIKER! 

Naast een volledig op maat gemaakte geboortelijst voorzien we ook graag jullie geboortekaartje! We werken hiervoor samen met toptalent Maxien van PlanMien! Maxien werkt helemaal op maat een ontwerp uit, kan voor het drukwerk zorgen en ook een volledig en uniek  doopsuiker concept stelt ze graag voor jullie samen! Kies je voor KABINE en PlanMien, dan hangt daar ook voor jullie een extraatje aan vast! 

 

Op zoek naar een alleen een grafisch ontwerp of een volledig op maat uitwerkt geboorteconcept zonder zorgen? We’ve got you covered! 

 

“I carry your heart with me.
I carry it in my heart  “