Afscheid van het “ik doe maar wat” meisje.

Op 2 februari 2017 werd ik mama, mama van Lucet. Dat dit ons leven, dat van het lief en mij, veranderde dat hoeft geen uitleg. Die eerste maanden waren overweldigend. Een rollercoaster aan emoties. Ik leek te zwemmen in een poel van onbekende gevoelens en verantwoordelijkheden. Ik probeerde de nieuwe rol die me was toebedeeld op te nemen, maar evident was dat in het begin zeker niet. Ik deed maar wat. Toch groeit dat mama zijn elke dag met je mee en wordt het gaandeweg een stukje van jezelf.

Ergens heb ik dat gevoel van: “ik doe maar wat” altijd al gehad. Ik heb zoveel interesses, maar eigenlijk wilde ik het kind zijn met die ene hobby of dat ene talent. Jammergenoeg ging dat bij mij niet zo. Ik was goed in veel dingen, maar blonk nergens in uit. Ik hou van talen en schrijven en van interieur. Ik hou van grafisch ontwerp en heb affiniteit met kleuren. Ik hou van zorgen voor mensen en in mijn voltijdse job was ik vaak de crisismananger binnen gezinnen. Ik hou van contact met mensen en hou van creëeren, organiseren en ondernemen. Ik ben diep verbonden met de zee maar hou ook enorm van een bruisende stad. Ik was niet het meisje met het duidelijke toekomstplan. Ik deed waar ik me op dat moment goed bij voelde, zonder te weten waar dat uiteindelijk zou uitkomen.

En hoe raar dat ook mag klinken eigenlijk is het Lucet die voor mij alles heeft samen gebracht. Opeens had ik een idee waar al mijn talenten leken samen te komen. Hoe uiteenlopend die ook zijn. Mama worden was dus ook echt een keerpunt op professioneel vlak. Lucet gaf me lef om te gaan voor de dingen die ik wilde. Lucet liet me zien dat de zotte ideëen die ik had misschien wel eens te realiseren zouden zijn. En met de keiharde steun van het lief was een verre droom plots KABINE.

Met KABINE brengen we de bruisende stad naar een rustige plek aan zee. Een conceptstore in Koksijde. Een huiselijke shop waar unieke must haves, kinderspullen en interieur samenkomen, terwijl de koffie en slaatjes klaarstaan. Een plek waar ik workshops kan geven, mensen kan ontmoeten. Kan creëeren, organiseren en ondernemen. 

Op CLUB KABINE vind je dan weer een kijk achter de schermen. Een kijk in mijn hart eigenlijk. CLUB KABINE is de blog verbonden aan mezelf en KABINE. Je vindt er verhalen over ons gezin, mijn leven als ondernemer, hotpots die me ispireren, interieurtips en zoveel meer! Welkom in mijn clubke.

Vandaag neem ik afscheid van het “ik doe maar wat”meisje. Ik heb een plan nu. Een groot en spannend plan. Mijn plan, ons plan, Lucet’s plan.

Liefs,