alles over een geboortelijst

waarom een lijstje bij kabine?

Bij een geboorte komt heel wat kijken, je hebt ook veel spullen nodig. Een lijstje is daarom super handig, wij bij KABINE geven je oprecht advies in wat wel en niet handig is. Een afspraak duurt daarom ook snel 3 uur. Je kiest dus resoluut voor een persoonlijke aanpak op maat. We hebben een breed aanbod aan de mooiste duurzame merken met een wondermooi verhaal. Kiezen voor een lijst bij KABINE is kiezen voor een lokale onderneming die dicht bij jullie staat, jullie kent en samen met jullie een lijst op maat uitwerkt. 

wat zijn de mogelijkheden?

  • Iedereen kan een geboortelijst bij ons leggen. Er is geen minimum aankoopbedrag of geen minimum aantal artikelen. Je kan je afspraak maken door te bellen of te mailen of langs te komen in onze shops:
    koksijde: teamkoksijde@kabine.be – 058 59 85 95
    oostende: teamoostende@kabine.be – 059 42 64 13
  • Afspraak met persoonlijke begeleiding (+/- 3u) 
  • Zelfstandig : je geboortelijst aanleggen in de winkel en spulletjes naar hartenlust verzamelen. Er is steeds iemand ter beschikking mocht je een woordje uitleg wensen 

WANNEER MAAK IK MIJN AFSPRAAK?

Wanneer je in de 4de maand van je zwangerschap bent, kan je best al een afspraak maken. Je afspraak zelf bij één van onze lijstleggers gebeurt zo’n 3 a 4 maanden voor de geboorte. De reden waarom een lijst rondom deze periode dient aangelegd te worden, zijn de gemiddelde levertermijnen van onze leveranciers.

HOE VERLOOPT EEN AFSPRAAK IN DE WINKEL?

We nemen graag de tijd voor jou om je persoonlijk te begeleiden bij het leggen van je geboortelijst. Wij adviseren maar jij neemt natuurlijk nog altijd alle beslissingen. Samen met jou gaan we kijken welke producten je nog nodig hebt zodat we een duidelijk beeld hebben hoe we jou het beste kunnen begeleiden en adviseren. We rekenen hiervoor 3 uur. Na de afspraak of op een later tijdsstip kan je zeker en vast nog producten komen toevoegen. Wij zijn hier om je verder te helpen! 

WAT ZET IK OP MIJN KAARTJE?

Familie en vrienden hebben geen speciale code nodig om jouw lijst te raadplegen. 
Het volstaat dus om op je geboortekaartje onze website  te vermelden: kabine.be

WERKEN JULLIE MET EEN AANKOOPVERPLICHTING?

We hanteren geen aankoopverplichting waardoor je heel vrij bent om je geboortelijst te vullen met mooie geschenken. 
*Voor bepaalde artikelen maken we hierin een uitzondering: meubelen, kinderwagens en seizoensgebonden producten. Dit betekent dat deze artikelen gekocht moeten worden indien je deze mee toevoegt aan je geboortelijst. Je lijstverantwoordelijke zal je hierover op voorhand steeds goed informeren! 

Ik wil spullen op voorhand thuis hebben, kan dat?

Dat kan! Laat ons weten welke spullen jullie graag op voorhand in huis hebben en wij regelen alles. Een voorschot is helemaal niet nodig.

Kan ik bij jullie terecht voor een last minute lijstje?

Zeker! Is jouw uitgerekende bevallingsdatum minder dan 8 weken weg? Dan kan je gewoon naar één (of beide) van onze winkels komen, een winkelmandje nemen en verzamelen maar! In onze winkels hebben we zoveel nuttige en leuke spulletjes voorradig waarmee je een lijstje samen kan stellen met zaken die je mooi vindt én nodig hebt. De shopverantwoordelijk is er altijd om jou bij te staan voor eventuele info of vragen. Wil je toch graag enkele spullen bestellen? Ook dat kan, maar dan moet je soms rekening houden met een levertermijn.

Kan je moeilijk langskomen in één van onze winkels? Dan kan je ook via onze website online jouw lijstje samen stellen. Mail voor alle info naar de winkel van jouw keuze.

HOE LANG LIGT EEN LIJSTJE DOORGAANS OPEN?

Nadat jullie lijstje drie maandjes open staat, laat jouw lijstverantwoordelijke van zich horen met de vraag of jullie het lijstje graag afsluiten. Zoja, dan wordt alles geregeld én krijgen jullie leuke cadeautjes. Wil je het toch nog even open laten staan? Geen probleem, dan verlengen we de termijn nog eens met drie maanden!

Ik woon niet aan zee, kan ik dan gemakkelijk een lijstje leggen bij kabine?

Natuurlijk! 

Het lijstje zelf leggen is altijd leuk en vooral boeiend in persona, maar indien dat moeilijk gaat, kan alles online geregeld worden. Je kan jouw lijstje dus volledig samenstellen met behulp van onze website en onze shopverantwoordelijken die jou bijstaan.
Eens jullie kleine spruit geboren is en de cadeautjes binnenstromen, versturen wij ook alle pakjes gratis met de post naar jullie op. Afstand is dus voor ons helemaal geen probleem!